Schwarzkopf re-nature (per femra dhe meshkuj)

Produkt origjinal i Schwarzkopf kunder thinjave (per femra dhe meshkuj)

Produkt origjinal i Schwarzkopf kunder thinjave. Largoni dhe parandaloni floket e thinjura me produktin tone. I kthen flokëve natyralitetin e tyre duke larguar thinjat e padëshiruara. Aplikohet brenda 3-5 minutave. Mos e perdorni per vetulla apo qerpikë pasi që duhet ta mbani larg syve.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.