REVITA DERM Q10 Qumësht-pastrim fytyre 200ml

Përshkrim i shkurtër

I heq papastërtitë dhe gjurmët e kozmetikës plotësisht nga lëkura pa tharjen e saj ndërsa lëkura rigjallërohet.

Përshkrimi i produktit

I heq papastërtitë dhe gjurmët e kozmetikës plotësisht nga lëkura pa tharjen e saj ndërsa lëkura rigjallërohet.

 

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.