REVITA DERM Q10 Kundër rrudhave Antirid 50ml

Përshkrim i shkurtër

Kremë revitalizuese anti-rrudhë për rrethin e syrit. Formulë e butë, nuk përmban aromë, kështu që është e përshtatshme për njerëzit me lëkurë të ndjeshme.

Përshkrimi i produktit

Kremë revitalizuese anti-rrudhë për rrethin e syrit. Formulë e butë, nuk përmban aromë, kështu që është e përshtatshme për njerëzit me lëkurë të ndjeshme. Efekti i përzierjes nga komponentët aktiv siguron rigjenerimin e lëkurës dhe revitalizimin. Aplikimi i rregullt përmirëson linjat ekzistuese dhe parandalon krijimin e rrudhave të reja.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.