REVITA DERM Q10 Krem Nate 50ml

Përshkrim i shkurtër

Kremë e cilësisë së lartë e cila aktivizon metabolizmin e lëkurës gjatë natës, kur ajo ishte e gatshme të adoptojë përbërësit e nevojshëm për rigjenerim dhe hidratim. Lëkura është e butë dhe elastike në mëngjes.

Përshkrimi i produktit

Kremë e cilësisë së lartë e cila aktivizon metabolizmin e lëkurës gjatë natës, kur ajo ishte e gatshme të adoptojë përbërësit e nevojshëm për rigjenerim dhe hidratim. Lëkura është e butë dhe elastike në mëngjes.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.