REVITA DERM Q10 Ditë-lëkurë të thatë 50ml

Përshkrim i shkurtër

Formulë jashtëzakonisht e pasuruar dhe e butë e krijuar posacërisht për lëkurë të thatë, ushqen dhe rimëkëmbë lëkurën. Komponentet aktive intensivisht renovojnë dhe ushqejnë lëkurën, duke e bërë atë të butë.

Përshkrimi i produktit

Formulë jashtëzakonisht e pasuruar dhe e butë e krijuar posacërisht për lëkurë të thatë, ushqen dhe rimëkëmbë lëkurën. Komponentet aktive intensivisht renovojnë dhe ushqejnë lëkurën, duke e bërë atë të butë.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.