REVITA DERM Q10 Ditë-lëkurë të ndryshme 50ml

Përshkrim i shkurtër

Formulë jashtëzakonisht e lehtë dhe e payndryrshme e krijuar posacerisht për lëkurë normale dhe të përzier, nuk bllokon poret dhe përthithet shpejt. Përbërësit aktiv intensivisht ushqejn dhe rigjallërojnë lëkurën, duke e bërë atë të freskët.

Përshkrimi i produktit

Formulë jashtëzakonisht e lehtë dhe e payndryrshme e krijuar posacerisht për lëkurë normale dhe të përzier, nuk bllokon poret dhe përthithet shpejt. Përbërësit aktiv intensivisht ushqejn dhe rigjallërojnë lëkurën, duke e bërë atë të freskët.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.