Pyetjet me te shpeshta
Ketu mund te gjeni disa nga pyetjet e fundit te pyetura nga klientet tane ne lidhje me sherbimet dhe te ngjashme rreth kompanise sone. Ndjehuni te lire te pyesni cfaredo qe ju intereson.
A mund te paguaj nga jashte vendit?

Po, ju mund te beni pagesa nga cili do vend i botes permes metodave te pageses te cilat i ofrojme ne. Kjo ju mundeson lehtesi dhe siguri.

A mund te paguaj me paypal?

Po, pervec metodave te tjera te pageses te cilat i ofron kompania jone, ne ofrojme edhe mundesine e pageses me paypal.

Sa jane te sigurta pagesat ne faqen tuaj?

Pagesat tona jane shume te sigurta dhe nuk keni nevoje te merakoseni ne lidhje me porosine apo pagesen. Gjithcka do te jete e sigurte dhe per cdo leshim eventual do te kompenzoheni.

A dergoni produktet ne cdo pjese te Kosoves?

Po i/e nderuar. Produktet tona mund t'i porositni dhe pranoni ne cdo pjese te Kosoves, por edhe me gjere. Faleminderit per interesimin tuaj.

Ne cmimin e produktit a perfshihet dergesa ( shipping )?

Ne cmimin final te produktit perfshihet edhe dergesa ( shipping ) nese eshte brenda territorit te Kosoves. Nese dergesa eshte jshte territorit te Kosoves, atehere ka mundesi qe te rritet cmimi varesisht nga vendi i dergeses.

A keni zyre ku mund te drejtohemi per ndonje gje?

Po i/e nderuar. Ju mund te drejtoheni ne zyret tona ne adresen me poshte:

Rruga Bulevardi Deshmoret e Kombit nr.239, Ulpiane, 10 000 Prishtine.

Nese dua te porosis me shume produkte sesa ka ne "stock" cfare mund te beje?

I/e nderuar, nese ju deshironi te porosisni me shume produkte sesa ka ne stock, ateher kjo nuk ju mundesohet ne faqe. Ju mund te na shkruani email apo te kontaktoni me ne ne numrat tane te telefonit dhe ne do te ju ofrojme zgjedhjen me te lehte.