Poly Color Uitgrei Bijwerk Stift

Produkt origjinal i Schwarzkopf per permiresimin e rrenjes se flokut mundeson rritjen e flokeve natyrale.

Produkt origjinal i Schwarzkopf: Poly Color Uitgrei Bijwerk Stift I cili ndihmon ne permiresimin e rrenjes se flokut, ndihmon qe floket tuaj te jene te shendetshem dhe te rriten si natyrale. Zgjat deri ne 10 aplikime.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.