Palloma të lagura për fshirje të make-up

Palloma të lagura për fshirje të make-up 3 copë - 5 euro

Palloma te lagura per te gjitha llojet e lekurave. Fshiji make-up me pallomat kualitative te prodhuara ne Angli.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.