Ngjyrë permanente

Ngjyrë permanente e flokëve (e kaftë e zjarrtë)nga Schwarzkopf

Ngjyrë permanente e flokëve (e kaftë e zjarrtë)nga Schwarzkopf, e cila përvec pamjes mahnitëse, mban edhe flokët të padëmtuar dhe me butësi. Jep shkëlqim fasionues flokëve tuaj.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.