Live Duo Intense

Live Duo Intense: Intensiteti i ngjyrave të qëndrueshme dhe shkëlqimi i plotë!

Intensiteti i ngjyrave të qëndrueshme dhe shkëlqimi i plotë!
Përjetojnë ndjesinë e re të ngjyrave nga LIVE DUO INTENSE, toneri i parë 2 në 1 i cili jap ngjyrë super intensive, shkëlqim dhe mbron ngjyrën.
Rezultati: Edhe pas 10 larjeve, ngjyra mbetet 90% në orgjinalitetin e saj!
Thuaj jo zhdukjes se hereshme te ngjyres.
Aplikohet lehtë dhe zgjatë deri ne 15 larje.

Aplikimi:
Vendosni kremi ne flokë dhe lereni te qendroj për 15-20 minuta.
Për flokë të gjata dhe shumë të thinjura rekomandohen dy pako.

Llojet e ngjyrave:
Intense Red - 875
Amazing Black - 890
Facionating Brown - 880
Georgerous Gold Brown - 862
Energetic Red - 868
Thrilling Red Violet - 887
Irresistible Violet - 888
Exciting chocolate - 876

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.