Kufje e vogel dhe efikase

Përshkrim i shkurtër

Degjuese e kualitetit te larte, pa kabull. Degjoni muzike duke perdorur teknologjine e re.

Përshkrimi i produktit

Flisni ne telefon duke vozitur pa pasur nevoje te brengoseni per gjobe te policise apo dicka tjeter. Eshte e përsosur për të gjitha sportet dhe aktivitetet në natyrë. Tingulli është i qartë, me një cilësi të lartë.  E ndërtuar për një jetë aktive. Eshte e dizajnuar të jetë e lehtë duke ofruar performancë të mahnitshme.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.