Gliss Kur

Gliss Kur - Hair Repair (color protect): Mban ngjyren e qendrueshme, jep shkelqim briliant flokeve tuaj.

Gliss Kur - Hair Repair (color protect): Mban ngjyren e qendrueshme, jep shkelqim briliant flokeve tuaj permes dy funksioneve te ndryshme. Funksioni 1: mbron pigmentet e ngjyrave dhe funksioni 2: zbut siperfaqen e flokeve. Perdoret 2-3 here ne jave.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.