Garnier - nuance kit

Garnier - nuance kit: aplikohet ne disa fije te flokëve me të mbyllta, në mënyrë që të jap fije të arta të cilat i bëjnë flokët tuaj të shkëlqejnë

Garnier - nuance kit: aplikohet ne disa fije te flokëve me të mbyllta, në mënyrë që të jap fije të arta të cilat i bëjnë flokët tuaj të shkëlqejnë. Brenda 20 minutave i bën flokët të ndritshme dhe dhe ju jep shkëlqim mahnitës.

Dërgesa e produkteve do të behet ne te gjitha vendet në territorin e Kosoves, por edhe me gjëre. Pagesa per dërgesen nuk kërkohet ekstra, por është i përfshirë në çmimin e produktit ( për Kosovë ). Zgjidhni DINA TREND ne menyre qe te kurseni para dhe kohe. Te ne gjeni rehatinë dhe sigurinë.