Dina Trend - Trendi i blerjes Online

Dina Trend eshte vendi ku ju mund te bleni produkte speciale dhe eksluzive. Porosit dhe paguaj nga shtepia, pjesen tjeter te punes na e ler neve. Te ne mund te gjeni produkte speciale nga te gjitha kategorite. Ju ofrojme mundesi te ndryshme te pageses, gje e cila ju kursen kohen dhe mundin.

Misioni yne eshte qe gjithmone te jemi prane klientit tone, prane kerkesave dhe deshirave te tij. Ne do te jemi gjithmone ne hap me kohen dhe do te surprizojme klientet tane me risi te kohe-pas-kohshme. Qellimi jone eshte qe klienti te jete i kenaqur me ne dhe me produktet te cilat i ofrojme.

Platforma është treg elektronik online, ku përdoruesit do të kenë mundësi që të gjitha produktet e ofruara t’i blej online dhe dërgesa të bëhet në vendin e kërkuar, nën kushtet e përcaktuara në këto Kushte..

  • Shipping & Returns

  • Pagesa te sigurta

  • Dergesa jasht Kosoves